V LICU je umetnost doma.

STEKLENE ZGODBE

NAKIT IN STENSKE URE

Nakit in stenske ure so unikati, narejeni po naročilu ali navdihu.  Izdelki so rezultat igre s steklom, v različnih tehnikah, kot so taljenje, brušenje, rezanje in poslikava stekla.

V mojem nakitu lahko »shranite« pomembne trenutke v steklu,  vaš dragocen spomin ali pa v določenem obdobju potrebujete  podporo in na podlagi pogovora za vas ustvarim kos, ki vas bo energijsko podprl.

Vsak kos nakita, ki ga nosite sporoča nekaj o vas in pripoveduje neko zgodbo. Nekateri kosi nosijo afirmacije in imajo močnejša sporočila…želite biti tudi vi del te zgodbe?

VITRAŽNA OKNA

Katera vam vsak omogočajo svetel in barvit pogled skozi okno!

Vitražna okna izdelujemo  iz  barvnih kosov stekel, v tiffany in klasični tehniki.  V zgodovini so se vitražna okna uporabljala največ v sakralnih objektih, vendar so se počasi preselila tudi v hiše, v obliki okrasnih svetilk, barvastih oken, umetnin.

Vitražna okna popestrijo vsak dom in ga na novo obarvajo. V kolikor želite v svojem domu malce intime, se lahko uporabijo kot odličen nadomestek za zavese. S svojo umetniško dodano vrednostjo, naredijo vaš dom bogatejši in lahko je prava paša za oči, tako ob pogledu od znotraj, kot od zunaj, še posebej ob večerih, ko okno ob prižgani luči prav zaživi in zažari.

Vitražno okno pripoveduje zgodbo, ki je del vas ali pa o vas. Lahko si izberete katerikoli motiv, abstrakten ali realističen, zelo barvit, razigran ali bolj »umirjen«. Pogled na barve, vas lahko ob prihodu domov,   sprosti in odpelje v svoj svet, spomine in daje domovanju poseben čar.